"Enter"a basıp içeriğe geçin

Eser Tanıtım

Burak Durukan (2 Nisan 1987, Adana). Eğitimine Adana Celalettin Sayhan İlkokulu’nda başlamış, zorunlu eğitimin 8 yıl olmasıyla Gazi İlköğretim Okulu’nu bitirmiştir. Ortaöğrenimini Adana Anadolu Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise İstanbul Teknik Üniversitesinde tamamlayarak Matematik Mühendisi unvanını kazanmıştır. Adana’da iki yıl dershanede çalışarak matematik branşında uzman öğretici unvanı da almıştır. Tam zamanlı öğretmenlik deneyimi sonrasında yazılım sektörüne yönelmiştir.

Yayınlanan yazılarını kişisel blogunda ( blog.burakdurukan.com ) bir araya getirmiştir. Bu yazılar arasında küçük yarışmalarda mansiyon ödülüne layık görülen iki öyküsü de bulunmaktadır. Yıllar içinde yazdığı şiirlerini henüz hiç yayınlamamış olsa da etkinliklerde, arkadaş ortamlarında ve çeşitli yazışma yöntemleriyle paylaştığı olmuştur. Yayınlanmamış, taslak hâlindeki öyküleri için de aynı durum geçerlidir. Henüz kendine kadar yazdığı düşünülse de kazın ayağı biraz farklıdır. Bir de şiir gibi kod yazmaktadır ama o ayrı bir hikâye…

Eserleri kategorilendirmenin okuyucuyu etki altında bırakabileceğini düşündüğünden kendi eserleriyle ilgili kamuya açık beyanlardan kaçınmaktadır. Yazım materyali olarak kalem ve/veya klavye tercih etmekte olup iletişim yöntemi olarak da mektuplardan bağını koparmamıştır. Profesyonel, yazın ve yazım yaşantısı dışında sinema ve arşivcilik çalışmaları da devam etmektedir.


Yayınlanmış Eserleri :

.   .

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial