"Enter"a basıp içeriğe geçin

(…)

Arkadaşlar bir şeyler yanlış ya da eksik anlaşılmış, ben de son defa bir açıklama yapma gereği duydum.

Bazı arkadaşlarım “Bizi bıraktın, gittin.” dediler. Ben kimseyi bırakmadım arkadaşlar. Öyle olsaydı buraya yazı yazacağımda ellerim titrerdi. Cuma günü Maçka Parti’ye gelemedim ama bayram öncesindeki İMK yemeğine de gelmezdim.

Matematikten bir arkadaşım da işletmenin neyini beğenmediğimi sordu. Cevabım, biraz da anlatım bozukluğu yaparak, “hiçbir şeyini” oldu. Açıkça bir kere daha söyleyeyim, işletmenin bana itici gelen bir yönü kesinlikle olmadı. Yeniden sınava girsem de işletme ile ilgili bir bölüm yazacak olsam yine “İTÜ İşletme Mühendisliği”ni yazarım. Toplantı sırasında da değişik bir tepkiyle de karşılaştım. Bir arkadaş, benim hala neden bölüm değiştirdiğimi anlamamış, eminim başkaları da vardır aynı şekilde. Milliyet Blog’da “Benim Dilim Yanık” isimli bir yazım var. Uzunca biraz, sıkabilir de; ama okursanız, eminim ki daha iyi anlarsınız. Bir cümleyle de burada özet geçeyim: Ben mesleğimde matematik öğretmek istedim.

“Neden ÇAP yapmadın?” Çünkü, istemedim.

Aklıma gelenlerden son bir defa yazdım bu konuda. Yatay geçiş yaparken karşılaştığım gülünçlükleri, zorlukları, saçmalıkları da merak edersiniz henüz tamamlanmamış olsa da sitemdeki yönlendirmelerden faydalanabilirsiniz:

http://www.students.itu.edu.tr/~durukanb/

Böyle bir yazıyla başınızı şişirdiğim için gerçekten özür dilerim. Şimdi de “Ben Deli Değilim(?)” isimli ilk yazımın devamını kısa bir şekilde getireyim:

 

 

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü bülteni olan KAÇMA’nın
  23 Ekim 2007 Tarihli 25. Sayısında
kendim adını verdiğim “Delidir(?), ne yazsa yeridir!..” köşesinde yayınlanmıştır.
Daha sonrasında İTÜ’deki resmî internet sitemde de yer almıştır.

Beğenebilir / Takip edebilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial